За нас

Моралният стандарт 

 

Чрез своята корпоративна култура ние създадохме вътрешен сандарт, на който враждебната външна среда не успя да повлияе. Същото правят и пчелите. Защитават се, като изграждат свои вътрешни принципи, които никога не нарушават. И могат да го правят свободно, без притеснения, защото имат морално отношение към законите, в които вярват. Имат културата, която ги предпазва от вредни влияния.

Всяко препятствие поставяше началото на нов принцип и винаги в полза на тези, които бяха спокойни, ча са ни се доверили.

С нетърпение и увереност очакваме отключването на невидимата врата, зад която има нова външна среда, защото знаем, че силата на моралния стандарт, който сме създали, е несравнима в бизнеса. Знаем, че ще ни даде предимството да продължим да работим в пълна хармония.

 

  • Груминг студио "Felix dogs" е козметичен салон и SPA - център за кучета, предоставящ широк спектър от услуги за домашни любимци в гр. София.

  • Ние сме първия салон в България, който предлага ОЗОНОТЕРАПИЯ за домашни любимци.

  • Освен стандартните услуги, като подстригване, къпане, разресване и др. , ние предлагаме специално-разработени, високоефективни терапии за лечение на кучета с кожни проблеми, чрез озонотерапия и дермокозметика Iv San Bernard

  • Ние следим всички модни тенденции в света на груминга и се радваме да ви предложим креативен подход към вашия домашен любимец.

  • Всички услуги се извършват без упойка. 

  • При нас работят само квалифицирани специалисти, които непрекъснато подобряват своите умения посещавайки различни семинари и мастър-класове.

  • Груминг студио и СПА център за кучета "Felix dogs" е редовен член на Българска Груминг Асоциация

 

 

диплом
членство
кинология
първа помощ
дерматология
дермокозметика
померан
йорки_креативен
пудел
йорки
цвергшнауцер
голдън ретривър
1/1