Boarding & Daycare

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Подстригване

Подстригване на кучета по стандарт или по желание на клиента. Ние ще ви предложим различни варианти и прически за породите при които е възможно, като се съобразим с вашите нужди и желания. 

 

Подстригването на кучета се извършва със дезинфекцирани професионални инструменти.

Оформяне

 

Основна процедура, подходяща за всички породи кучета. Включва: почистване на лапичките от космите между възглавничките, хигиенна подстрижка, почистване на уши, очи и подравняване на дължините при дългокосместите породи.

Подстригването на кучета се извършва със дезинфекцирани професионални инструменти.

Разресване

 

Разресването включва сваляне на мъртъв косъм и подкосъм с цел намаляване падането на козина в периодите на сезонно линеене. Подходяща за дългокосмести и късокосмести кучета. При много заплетена козина използваме специализирани продукти и спрей за разресване.

Използваме само висококачествена, професионална и хипоалергенна козметика.

Къпане

 

Добрата хигиена на домашния любимец е от ключово значение за неговото здраве и добър външен. Къпането в салона е тристепенно. Първо се започва с дълбокопочистващ шампоан, след това се използва шампоан според типа козина (хидратиращ, разплитащ, за обем, за чувствителна кожа, медицински и др.), следва пододяща маска според типа козина и накрая завършваме с финален спрей за блясък и здравина на косъма.

Продуктите, които се използват за къпането се определят от нашите грумъри и са съобразени с персоналната нужда за вашето куче.

Използваме само висококачествена, професионална и хипоалергенна козметика.

Изсушаване

 

Изсушаването на козината е задължителна процедура за всички породи, а за породи с обемна и плътна козина и подкосъм е от изключителна важност. Ако кучето е изкъпано и не е добре изсушено, може да се образуват мокри рани по кожата, което да доведе до нежелан дискомфорд. За по-бързо и качествено изсушаване използваме само сешоари за професионална употреба за домашни любимци. По време на сушенето кучето се разресва непрекъснато за красива, здрава и блестяща козина.

Изсушаването на кучета се извършва с професионални сешоари предназначени за домашни любимци.

Подрязване на нокти

 

Късите нокти са изключително важна предпоставка за правилното стъпване и разпределяне на тежеста на лапичките. При прекалено израснали нокти кучето усеща дискомфорд, дори болка при стъпване, което води до неправилна стойка и изкривяване на животното. За дребните породи , които не правят дълги разходки по твърда настилка , изрязване на ненужната дължина на ноктите се прави всеки месец. Същото важи и за едрите кучета, които не успяват да си ги самоизпилят.

Изрязването на нокти се извършва със дезинфекцирани професионални инструменти.

Почистване на уши

 

Слухът при кучетата е много важен за ориентирането им в околната среда. Дори и най-малкия проблем, свързан с ушите, като натрупване на голямо количество ушна кал, може да доведе до нежелани проблеми за Вашия домашен любимец. Препоръчваме почистване на ушите поне два пъти годишно с подходящ препарат, за да може Вашият домашен любимец да се чувства комфортно и да живее без стрес.

За почистване на уши използваме препарати със 100 % натурални съставки.

Терапии


Специална селекция от осем високо-ефективни терапии за кучета. Всяка терапия включва индивидуална консултация с професионален грумър за определяне нуждите на кожата и козината на вашият домашен любимец. Измиване със съответната грижа от избраната терапия и изсушаване и оформяне на козината със сешоар.

Всички терапии са създадени от нас и съгласувани с  ветеринарен лекар специалист - дерматолог.

За вашето куче ще се погрижат нашите квалифицирани грумъри с помощта на най-добрите и световноизвестни козметични марки за домашни любимци.

РАБОТНО ВРЕМЕ
 
СРЯДА - НЕДЕЛЯ 

С предварително записани

часове

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube Social  Icon
АДРЕС

 

1335 София

Люлин 10, бл. 122A


felixdogs@abv.bg
Tel. +359 888 25 95 72

 

 

Карта

© 2018 by Felix dogs LTD, Sofia, Bulgaria